hm…

sitter och deppar med en bok. hata att det ska göra ont att raka sig i ansiktet, varför uppfinns inte gentle touch butterfly caress-lödder. jag har medium + åtta favoriter som abonnemang hos comhem. känslan av att kryssa ur “ztv, mtv, vh1 etc.” var enastående. jag har makt över mitt liv nu. såg ett djurprogram på animal channel, eller vad fan det heter, där en indian vägrade kastrera sin hund (pitbull). det förklarades att han såg hunden som en förlängning av sig själv. varför existerar sådana fantasier, enorma försvar byggs omkring potens. måste undersöka vilket urtrauma som fullkomligt gått mig förbi.

annars sitter jag och räds morgondagens seminarium. vill skolka. tänk om jag uppträdde iförd nån stygg, svart trosa och kniv. innan läraren kommer ba: “välkommen till seminarium i vildhet” *ställer mig upp och börjar dansa* drömmen vore om alla börjar resa sig upp (skramlande stolar), typ “hoppsan… fel rum”, varpå jag: STANNA ERA SKATOR, nu ska ni få se.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80