nykter onsdag

en orange tribalfigur gick och pratade asmycket med sin hund. “nä, sätt dig inte där nu. nu ska vi ju gå hem och träffa röv som ska leka med dig och sen efter det ska jag göra mig i ordning”. verkade kul att ba gå och dra i ett djur och snacka typ? va på stan i dag med dana och shoppa inför daytime på fredag. har bara en sak kvar att fixa. jag kommer va såå sexig, ska va helt naken under… under vad kanske ni undrar? det får ni se…. dagens frukost: två ägg, dagens lunch och middag: en juice som hette trash water? sedan drog jag och fotade pressbilder åt lisa i rålis och drack 2 folköl. sen ba *tar tuben hem*. en positiv grej med att vara sommardöd inombords är att behovet av att vara full helt utraderas. nu vill jag beställa kinamat från en stor, vit cordless väggtelefon. men sånt händer ju bara i usa. undra om jag ska flytta dit och äta allt där

Comments are closed.