sjukt tchaikovsky ville vara sex slav åt en ung tjänar pojke. jag föredrar kill ansikten så svårt för mig att göra boii grejen. skulle isf va nolan funk i the canyons. generellt ett stort nej tack till att ligga och guppa på lesbiska justin biber boii

annars e det bra, vill somna till nån dokumentär om romarriket med mary beard typ.
saker jag gör när jag är bakfull: lyssnar på den mest lidelsefulla körmusik jag kan hitta, skriver dikter, chattar, är nojig, läser horoskop. sjukt jag har 4 planeter i skorpionen, venus merkurius pluto och nån mer. säkert därför jag är lagd åt hållet kärlek/mysterium/spion

dessutom va jag barn kåt på musse när han var detektiv i deckargåtan. tror jag måste ha levt ett tidigare liv på 50-talet, har alltid trivts i kostym och har ett märkligt minne av att jag skriver på ett kontrakt på en bar
jag chattade med isabelle om huruvida the secret funkar på tidigare liv för vill verkligen ha varit marilyn monroe men då erkände hon att hon också ville va henne så jag tog audrey hepburn. känns bra för min karaktär att sitta och va snäll och prata med tjejerna på festen som audrey alltid gjorde

Comments are closed.