så skönt att va rakad “där nere” skoja, nej men i ansiktet. jag trodde jag skulle se gammal ut men ser ut som 25. har sett ut att va 25 sedan jag föddes. shit va jag vill gå på sidetrack ikväll och ha “boy hora” stilen. bögar e ju peddon tyvärr. brukar diskutera det med andra bögar, att det är en skräck när man e 20 o ba “tänk om jag blir peddo bög sen ” men man blir ju inte det verkar det som. tror det är gamla generationer som börjar Boya, som “dolde sin läggning” o sen kom ut i medelåldern och börjar där dom skulle börjat. orelaterat, men tänker: platon låg väl aldrig med alkibiades?.. minns inte hur det va men, haha nej platon skulle aldrig “ligga” urk, vulgära svenskar

en talang jag har förutom att se ut som 25 är att jag kan hela texten till american pie (madonna versionen)

with a pink carnation and a pick up truck, fan va bra den e: bye bye miss american pie *sjunger*

Comments are closed.