haha alltid om jag ba: är jan wagner singel? säger 99% av alla: men e han bög? lite som att säga till nån som jobbar på bar: “har du läst på universitetet” för att den ska bli president, eller trakassera någon som säger upp sig med: “vad ska du göra nu”. generellt tycker människor om att säga: du kanske kommer ångra dig. det är troligen för att man är mer kompetent än dom i ånger. jag är befriad från olika känslor som ånger, avundsjuka, indignation pga. “färdig med dom”. ånger är inte ångest utan bara en av många.. och jag saknar ett strykjärn så jag fuktar mina skjortor i ånga. varför? för jag ska på nyårsfest ikväll som heter “fucking classy” och önskar jag kunde hitta min röda sammetsfluga jag hade på marc jacobsfesten period INKA /2011. måste raka mig också. det tar alltid omkring 45 minuter eftersom rakhyveln GLIDER över håren. jag har i alla fall fått ett nytt intresse: att gå på bögklubbar. det unisona anfallet att romantisk kärlek är redundant och att sex är ett av många stollepyssel finner motvikten där, för vartenda antidot innehåller sitt gift inte sant? så jag satte mig ensam på en daddy bar och stirrade rakt fram tills jag fucking såg saker i väggen. sprättarna i “arbetarmode” (tighta jeans och skjorta) med london pråmar utformade till skor gjorde “snabba stirr”. nej, dom är fortfarande för svaga i mitt tycke. en daddy gjorde lång stirr och dom säger ju att en man som tittar på en längre än 7 sekunder vill ha sex eller mörda så jag gick fram och sa: heej va gör du? det räcker, man behöver inte gå fram och göra nåt trick typ vifta med fjädrar, visa CV och stoppa ett tomtebloss i röven. han var en lång serb daddy och jag, som älskar att prata om balkan.. pratade? haha och innan jag gick pussade han mig diskret på kinden. det va iskall vinterstubb. socker på gelehallon. MER, så jag rusade till ding dong där jag vandrade runt bland livrädda. vet inte vad det är men killarna e livrädda, typ står i grupper och tittar?? freaks. även där ville en daddy bjuda mig på dryck så jag åkte hem med honom och han ba “sov naken :)”. sjukaste jag hört, men han var en gentleman och försökte inget. jag uppskattar det och uppskattar desto mer att inte “reagera” . det sista jag behöver i mitt liv är fler hölderlin vandringar. jag vill anlända, vinterkall med persikor och cigarrer

Comments are closed.