hej

jag bytte nummer med en wild partygirl i onsdags på bad, så ringde hon i går halv tre och ba “asså..HIGH FUCKING DRAMA. mitt ex är helt cp… han ba ringde och typ sa ‘heeej min pojkvän slår mig!! kan inte jag få komma hem till dig..’ så kom han och börja prova mina kläder och typ.. mimade till britney, han ba älskar att mima ‘it’s britney bitch’.. så… när jag duscha kom han in och frågade mig efter en locktång. han e ganska snygg i ansiktet om man bara rycker ur alla extensions”. jag ba “…” men hon är verkligen asrolig, hoppas hon ringer igen.

min kille har haft tuberkolos hela helgen så jag har gått ut och festat på egen hand. har under den här helg insett att 1. gud vad jag aldrig mer vill vara singel och röra mig i den häxgryta known as sthlms hbtuteliv. jag fick nog när en gammal tvättbjörn iförd tanktop rusade fram, pekade på mig och sa “romma”. jag hade lust att bara HÅLL KÄFTEN, jag orkar inte höra. orkar inte för del delen höra allmänt “sorl”. det är så störigt när man bara lyssnar på ett sorl och inser hur högt det låter.

jag köpte en köttfärsfoccacia som jag åt medan jag gick upp för 8 trappor, eftersom hissen inte fungerar. så blev ju den förstörd, när jag andades och stånkade i foccacian.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80