hej!!!

jag är en galen pluggarinna!!! har läst halva kurslitteraturen. älskar att läsa, hatar att prata. har insett att det enda som skiljer mig och korkade människor är mitt väl tilltagna mått av självcensur (i akademiska sammanhang). jag är verkligen rätt dumm och gla ;) heheee. ok, inte på den nivån men nästan! HEMSKT!!! har köpt en duk i dag. den är randig och går i reggyfärger, men är ändå fin att titta på. ska bli kallad till fystest. gud vad jobbigt om man måste duscha där! avskyr att duscha med människor, varför används inte duschbås? tänk, a fabulous little room där man kan festa med sina duschkrämer. varför används inte skåp på klubbar där man kan knöla in sina fula kläder? tänk om varenda klubb var som kungliga biblioteket.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80