blabla

hej fulisar! hoppas ni haft en fruktansvärd midsommar! min har varit helt okej! det blev det gamla vanliga. en cocktail av alldeles strålande heroin, läckra cityljus och snabba bilar. nej, tyvärr inte. det blev 2 st open sär och en bib slank ner :) haha en bib fick alltså INTE följa med hem men det fick dessa små gobitar *visar bild på iphone o nycklar och pustar ut*. aaaah nu är det mörk höstnatt ute och i morgon ska denna city dweller åka på bantningsläger ute på landet? skrik. måste gå ned en supermåne i vikt, eller en ko samt länsa min farmors bankfack. stackas kor att de slaktas och så. fina ögon, bra temperament, säger bara “hööö?” och äter bara allergiska saker som gräs. dock får även kor dagens ris eftersom de INTE tycker om att bli klappade (om man inte frestar med nåt gott i handen förstås). gud va gott det vore med nåt gott nu…. en dricka kanske.

Comments are closed.