i går var jag ute med agnes och isabelle. dom är vädurar så dom gillar att sminka varandra, jobba, motion osv. vi satt på carmen och pratade om brigitte bardot och hur man avslöjar lögnare. det är roligt för statistiskt brukar lögnare använda siffran tre. dom ba: “har druckit 3 öl”, “tog väl 3 timmar ungefär”, “blev väl 3-4 knivhugg”. sedan har dom för mycket ögonkontakt när lögnen “levereras” samt orörlig överkropp. foten brukar däremot “vifta till lite” <3 ofta brukar människor, t.ex. om dom anmäler någon som försvunnen och i själva verket mördat den, prata om vederbörande i imperfekt. "vi hade en väldigt bra relation". det är stark indikator på att dom är skyldiga. skrattar f. ö så mkt åt det här "I en jämförelse mellan fyra nordiska länder är svenskarna mest missnöjda med sitt sexliv och fantiserar mest om gruppsex." hahahahah vilka går runt och fantiserar om grupp sex?? VILKA?? haha typiskt såna sura som "jag är missnöjd med min partner och vill ha grupp sex i stället"

Comments are closed.