en cigg tack

ok, tror jag saknar lino *lyssnar på kate ryan*

hatar när mina efterhandskonstruktioner fallerar. såg en film idag från -91, jag var 5, jag kunde inte prata korrekt. jag bara “men.. ja. vahettere..”. det värsta är att jag alltid sett mig själv som vältalig, vilket jag inte är. jag har alltid slafsat när jag pratat. tänker: “jag kan om jag vill”. *kan inte*

jag gjorde en sk “rapp” inför min första tenta med suffixen -ing och -ens i fokus. min bästa instuderingsteknik. den gick

konglomeratisering(ew!)
globalisering
homogenisering
digitalisering

konkurrens
konvergens
ambivalens

så sjukt att min krets till 80% utgörs av dem som redan kunde räkna, läsa och skriva innan “1b” på vijskola,men prata – det kunde ingen!! jag var the mattefreak som hade en egen scen i en träpyramid där jag åt saker från backen, sa fula ord etc. såg en film där jag i 7årsåldern ba “visst är jag söt när jag knullar”. hade vattenkoppor och luggen uppsatt i en tofs. med åren har jag dock insett: nej, jag är inte speciellt söt när jag knullar.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80