grr

något sär spelar “I just wanna feel real löve in the moment we remma” genom fönstret, ut över gatan. vet inte hur den nu går. det är en låt jag inte gillar! tittar på project runway, älskar det! mina favoriter throughout the seasons: laura bennett, kenley collins. haha, kenley var så störig, helt underbar. jeffrey var ju dum i huvet. hatar honom för att han var så taskig mot mamman, snacka om att inte vara service minded. betjänter med attitydproblem HATA!!! man vill bara “you only work in a shop you know”, det ska jag säga nästa gång baristor – baristas? baristaz? baristassez? vet ej hur det stavas i plural – förnedrar mig. nu ska jag ta ett glas rosevin (älskar att säga rousevin, som blomman: “rose”).

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80