jag hade tänkt ta spårvagnen till oliva och sen promenera till sopot men det kunde jag bara glömma! flera mil ju. jag gick längs motorvägen klick klack klick klack, lite regn och 100 gallerior, bilar bilar bilar, hetta hetta. kände mig som polska carrie som “vaknat i fel ände av stan”. har ju herrklack vilket förundrar polacker, dom kollar alltid ba “whoa” drar ned solglasögonen- är det en brud? då spänner jag upp ögonen likt en tax kvinna med stolta kurvor och blicken rakt fram, klick klack går förbi och… har Grabbarna tur kan dom känna en lätt pust Palmolive Honey från “häcken” för där har jag som rutin att inte skölja bort cremen ;) okej, men jag hittade en tågstation och köpte en biljett för 3,65 zl och tog nästa till sopot. jag kände direkt hur universum ledde mig åt höger efter jag klivit ut på gatan. jag går ner mot stranden och en kille som plockar fimpar (samhällstjänst??) kollar på mig och ler med sån. LÅNG.MUN. det är han jag ska bli ihop med alltså. helt annan stämning i sopot typ att man tar lunch med en sopgubbe och äter jordgubar i gräset, så bor han i ett townhouse mitt i stan och man . äsch, sopot e som: boulder, colorado?? äkta pestens tid stämning. yes jag tog det, men mannen var ju långt borta. jag gick ned genom parkerna, aqua spray ,ställde mig längst ut på piren o kolla rätt ut: nånstans där borta ligger en dum skärgård med små hus öar och små små stränder för småfolk som smyger för att inte välta saker, asså danmark kommer väl först. ta färjan till nynäshamn?? ta mig hårt härifrån, eller stanna mig helst. jag vet inte. suck, lägger mig i sanden och lyssnar på en gammal föreläsning om romantiken. jag älskar ju trojkan hölderlin, schelling och hegel och vår föreläsares röst. manlig men lite fjollig röst, men min frisyr i frontcam från gårdagens daddy session “förstör” lite eftersom jag känner mig som en byfåne när jag ligger och kisar. ser döende ut. passar på att borsta tänderna eftersom det ibland blir en “unken gubb smak” i munnen. hmmm, kanske därför killarna inte vill ha mej? sen skriver “23-åringen” hahaha, alla på twitter ba 9-åringen.. i alla fall: 23-åringen skriver på grindr och jag kanske ska träffa honom ikväll .måste bara ta en drink så jag “vågar chatta”. han är reggad på couch surfing så han gillar säkert “träffa nya hål” *aqua dental smile*

Comments are closed.