cigg

jag öppnar väskan, det ligger kvitton, ciggpaket samt avbrutna pennor och suddskav som en sörja längst ned. jag avskyr att inte leva ett fräscht liv med vita påslakan och bruna – fint bruna – ej smutsbruna ben. ok, fundering. varför måste ALLT kopplas till lågkonjunkturen. fler människor har börjat blogga – lågkonjunkturen. människor dansar fult – lågkonjunkturen. örka. har börjat läsa en mysig bok som heter “narcissism – ett psykodynamiskt perspektiv”, skriven av bo sigrell där bl.a freud, mahler, reich och kernbergs teorier betas av. det enda jag insett hittills att narcissism är ett nödvändigt ont om man vill bli framgångsrik som 22-åring när man dagligen möts av, typ: “It-girl Raffa Zen, 13 år, ambassadör på marie claire, modell och designer med intresse för bokbinderi rockar in hösten på röv-klubb där man hänger pennor i rep”. som reich menar: narcissistisk patologi utvecklas för att upprätthålla självkänslan, som svar mot grova kränkningar. jag blir kränkt varenda dag jag öppnar metro/city. mitt sköljmedel heter tempting nature.

hatar det här: “anser att de egna problemen är unika och endast kan förstås av andra “speciella personer”. HAHAHA. det är så jag. vem anser sig inte vara en del av en hemlig klubb med ett “högre medvetande”, få förunnat. utan en sådan tröstetanke vore mitt liv fullkomligt worthless.

nu ska jag titta på skräck-movie. jag såg en spännande i går som hette Altered.2006.STV.DVDRip.XviD-FiCO. jag kom snabbt över det faktum att ufot såg ut som en plastig döcka. en annan mysig skräckis jag såg häromdagen: Train.2008.Dvdrip.Xvid.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80