26 grader varmt ute
när jag kom till pozz med tåget var jag så bakis att jag satte mig i en kyrka och grät manligt. det kändes som glasyren på en nedbiten nagel lika gärna hade kunnat vara ölskum, texturerna på husen kändes återanvända från prag och i en rulltrappa i bryggeriet/shopping mall blev det ett hack i simulationen. något förändrades, kopplat till en video. jag var tvungen att rusa till hotellrummet och leta reda på killen som r*nkar i cam till en rock låt. det fanns inte någonstans? någonting har försvunnit och således har någonting lagts till. i går uppe vid stora teatern passerade jag en kille som hade sån ljus och snabb energi. ville stanna honom och ha “en shott”, trots 26 grader varmt. det var en ledtråd, jag ska vara uppe vid teatern, parkerna där, kanske med en shott för nästa signal. det är det bästa med polen, att jag alltid känner mig som en spion på jakt efter en kompanjon som ska ge mig dokument som jag ska fly till prag med där jag ska möta en Femme Fatale som “hoppar ner från den där jävla trappan” klick så landar hon på klackskorna, asså sån natt spion femme fatale, en måne och nåt mysterium

Comments are closed.