gravity

mitt horoskop för denna vecka inleds med “En storm blåser upp i din själ”

den enda storm jag sett skymten av är den sjuka utomhus. skulle ta en mysig adventspromenad och försöka leka en sån som gör “promenad” men det slutade med att jag flängde runt som michelingubbarna i gravity typ?? jag såg den igår.. den va spännande men verkligen inte jättebra. typiskt konkursbolaget usa att drömma upp en film som heter “gravity”, som handlar om att va tyngdlös, sitta fast i olika rep och sen snurra runt som en jojo i skyddsdräkt medan saker går sönder. haha. i helgen festade jag som vanligt. först konstfack där dana spelade skivor, sen ub som handlade om att vandra mellan barer och rökrutor. hur ska jag ens klara av att sluta röka?? jag vill liksom gå när jag festar. krysset på skattkartan flyttas alltid när jag väl kommit fram till färdmålet. ej relaterat men asså gud vad det här med den gyllene medelvägen e sant. extremer blir ett sätt att försöka kalibrera mitten som hela tiden flyttas?? man kan aldrig lita på mitten. menar typ i termer av ett gott liv. sedan på lördag blev det 3 öl på carmen med malin. carmen är mitt nya favoritställe för att de inte spelar musik där. så skönt. sedan byter jag tempus och vi åker taxi till “museum ön” för att gå på rave. vi blir avsläppta vid en fest som är för dansare eller nåt?? fattar ingenting. vissa säger att det är en musikfestival, andra att dom inte riktigt vet, men vi går runt där ett tag och shoppar i baren. sedan får vi reda på att vi är på fel fest så vi går 500 meter längs vattnet/isen och hittar en barnförbjuden version av festen vi var på innan. det stod killar och lekte att dom va vakter vid dörren “öööh ingen öl utomhus” så skämtade dom?? hahahahaha. längtar till nästa helg för då är det svartfester både på fre och lör. ett optimalt tillfälle för att arra en ambulerande casting inför tolvslaget på nyår dvs. måste arbeta hela veckan på mitt utseende nu bara :S med det sagt kommer jag nog ändå va singel i minst 3 år till känner jag. har för djup förståelse inför kvalitet och värderar ensamhet högre än vad jag vill erkänna

Comments are closed.