vill gå förbi ett killgäng på stan där den kortaste drar ned solglasögonen och ba whoa

en liten nucka
såg jag när jag gick in på ica kvantum och tittade upp mot selfie kameran. vill köpa en realistisk latexmask och kanske hitta nån i mörka barer på det sättet. klipp till en vecka senare när snacket går om hon där borta i soffan som aldrig vill gå hem med någon.. “mystisk” hahah, men en väninna har hittat “en sån ren” åt mig på sin kurs, får testa det då

en liten nucka, det är en kåt jävla vår ute. alla allergiker är emot att ha shorts och linne nu, förstår det men jag bryr mig inte! söder är komedi. det här maximalt folkliga anslaget,
man är där 5 minuter, killar voltar över en i fatburstrappan, två tiggare runkar av varandra eller viftar m nåt irriterande, nån ropar richard – FLYR in på burger king, en kursare står i kassan och lyser. bara att åka hem och modda datorn, köpt ett par fläktar och ska optimera air flowet

Comments are closed.