hej

jag har tittat på gamla grottmålningar idag från yngre stnåldern. gud vilka porrbilder! bara töttar och snöppar. å andra sidan fanns väl inget riktigt nakentabu för tusentals år sedan. undra om de festade ibland? det fans en hemsk bild på en hästfigur med en massa hål i!!! som anses varit måltavla i nån ritual om att förbättra jaktutsikterna. jag skulle göra skräckfilm skulle jag inspireras av grottmålningar. uuusch, tänk dåtida människans världssyn, deras förstånd etc. jag blir rädd.

nu ska jag söka efter möbler på blocket. som människor inreder asså!! MARMOR-bord 200:- haha, vem köper ett marmorbord idag? vem orkar frakta ett marmorbord från ropsten.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80