gammal rök, hår

jaha. här sitter jag upprätt i sängen, mitt i natten och äter ett jävla äpple. slår igen datan, lägger mig ned och börjar tänka på typ “sommaren”, eller liknande sovtankar. efter ca 5 minuter lägger jag märke till att jag ligger stel som en cigg och sprattlar med benen. man kan tänka att fötterna är som en slags “dynamisk  glöd” på ciggen som i övrigt utgörs av min kropp. jag är orange som filtret i fejan av bus och vill slänga mig ut till kylskåpet där det ligger ett gott paket marlboro sexy silver (fuck me) och väntar på mig.

brinnande ödem. whatever, alltid när jag känner suget komma sätter jag på the winner takes it all med abba. då kommer känslan av att Duga. det är min s.k “pepp låt”. då man bara vill ta en folköl och lira lite boll me´ grabbarna. HAHAHAHAHAHA, gud. om jag i något sammanhang tvingades till sådana aktivteter, skulle jag

1. vara “bollen” som killarna sparkar på

2. suga av killarna?

3. mörda

jag får ta en cigg senast fredag. det sämsta är att jag anmält mig till högskoleprovet som är på lördag. hur mkt vin hinner jag dricka en fredag om jag ska upp 04:56 på lördag för att reda ut hur många jävla repändar lisa har om kalle har 40kr.

haha. på chatfesten i lördags – jag kommer med en idé: “vi tar datan till fläkten så killarna kan se i cam när vi röker!”

ÄR 11 ÅR.

en kille skrev: “smokin huh”.

5 Responses to “gammal rök, hår”

 1. 1 B
  April 6th, 2010 at 12:10

  hahahahaha, älskar rökfesten

 2. 2 Hilda
  April 6th, 2010 at 13:37

  “rådiggar”

 3. 3 Parisa
  April 7th, 2010 at 13:40

  Älskarej.

 4. 4 Viktoryia K
  April 7th, 2010 at 19:09

  “dynamisk glöd” – HAHA.
  dör av kärlek till dig.

 5. 5 Mussi
  April 7th, 2010 at 19:26

  fan uppdatera mer! hade jag känt dig hade jag kallat dig för luder. nu gör jag inte. Men lurve you ändå.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80