Fan va bra att bo 8 kåta minuter från Hornstull, fast dåliga minnen av det iofs pga “hornhuset” aka SVT statist, dålig vibe generellt.. säkert byggt på en gravplats. Hmmm stage bar, älskade stage där jag satt och spelade kort med ruttnade hjärta en söndag i april, ända tills dom stängde. Och Lion där efterfesten slutade 1724 en söndag i februari. Säkert mysigare där på somrarna sitta vid vattnet och dricka, sova mm.

När man flyttar och pratar uppstår vanligen mycket frågor, som t.ex finns en kasse för sladd grejer? Jag valde att effektivisera språket kring flytten med ordet “Soum” som helt enkelt används när ord saknas för behållare. Finns en släng Soum? Ah, här lade jag viktiga papper Soum :-) det var jätteskönt att jag till sist lade mig i sängen, tittade upp i taket och sa “en sån Soum” flera ggr, så va taket helt Soum också! Sen tutade det ute på gatan så jag slängde på mig kläderna och ba drog. Inte. Var tvungen att lasta bilen själv pga Janne skulle “straffa mig” genom att låtsas vara sjuk och inte kunna bära. Kul att bära 30kg tv, men män ska bara göra det “äsch det här klarar jag”. Roligt med venlafaxin för man vågar kasta sig ut och klara saker. Jag ligger nu pigg som Mimmi pigg eftersom jag precis kollade på “the ex” och den var så bra. Deidre är extremt stark inspiration/förebild

Comments are closed.