fyllo

nu måste jag sluta festa. nu. nu! jag har blivit en sån man irriterar sig på för att vederbörande alltid är ute! det bästa med att festa: man träffar så jävla mycket bra människor, alla gillar att festa! vissa gillar att festa alla dagar i veckan. asså, har ni testat att skriva “year:*random år*” på spotify. älskar den funktionen, tror mitt favoritår är 1994. livet 94 var ju så sjukt, jag prövade min mammas ögonskugga hela dagarna och drömde drömmar om att vara vild strippa i new york! det fanns 8st färger i samma dosa. the pleasure. the fun! haha, min pv lyssnade på 10cc – I’m not in love när han var kär i mig för hundra år sedan. så roligt när killar är kära!!! sen slutar de vara det.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80