jag är så glad över att jag är spå kvinnan Saida. hon dog ju men i kölvattnet av hennes bortgång uppstod ryktet om en viss “Saidas Dotter”…… och ett telefonnummer man kunde ringa… mitt!!! nej men jag började med apor för typ en vecka sen och nu är det värsta drama om att pojken, som i höstas användes i en luciareklam som blev föremål för högerpopulistisk debatt, blivit arresterad inne på åhléns för att ha burit en H&M tröja med texten funky monkey pga. rasistisk koppling mellan apor och svarta. det är lite rörigt men jag tror mitt kronchakra är öppet eftersom det ständigt pirrar och min ande mottar varsel från främmande världar (swedenborgska multiversum Chem xxx fuckkk). jag vill ta hand om apor, främst chimpanser eftersom jag identifierar mig med deras attityd. männen har s.k grooming partners som dom delar födan med efter att jagat i grupp och fångat ett byte och det är mitt mål att ha runt 70-89st grooming partners. att man sitter vid en källa, plockar bort skräp från varandra och delar verktyg, INTE har sex. jag tror dock hela metoo har förbättrat mina utsikter här. är du cis-man och vill trycka mig i arslet GARANTERAT utan samtycke??? (har en påse jag kan dra över huvet), tveka inte – fatta pennan och skriv!

Comments are closed.