skulle teckna elavtal i dag till nya lgh. tyckte synd om säljaren, går inte att nasa på mig. spelar ingen roll om det är fantastiska ekosmarta lösningar som minskar min totala månadskostnad med 5 miljoner, kommer inte bli nåt… jag vill givetvis ha det absolut torraste enklaste, utan löften och hopp. säljaren ba “varför vill du inte ha härliga paketet”, jag ba “vill bara inte”. jättemånga av våra kunder älskar det här läckra paketet. då säger man: kul för dom och sen är man tyst och väntar. så blev det givetvis en korv med brö, för att fira att det inte blev nåt

här är en av mina favoritmålningar av Munch – Natt i Saint-Cloud.

Bild: Nasjonalmuseet/Høstland, Børre

det är någonting med hur den öppnar upp för en förkyld känsla, runt midnatt. jag tänker också på modianos böcker där utflyktsbåtarna på Seine alltid lyser upp nedsläckta lägenheter. visst känner man ibland en slags elektricitet i luften när man är förkyld, eller det kanske bara är jag.

vad gäller corona så drabbar det mig inte alls. när jag skulle ta andra sprutan på medis stod jag i femton minus och bara tittade. epileptiker hade samlats runt omkring mig och körde sina utspel för att kön skulle röra sig snabbare framåt. vad är så farligt med att vänta i kylan. jag brukar alltid vänta, på alla möjliga slags ställen.

aja, nu ska jag d(usch)a. i morgon har jag några möten, sen ska jag hämta nycklarna hos familjebostäder på lunchen, har aldrig ens sett lägenheten. men det brukar lösa sig va

Comments are closed.