men guu

avskyr aftonbladets sextema. i förrgår: “bästa sexbilen”, kul att sitta och hoppa i en bil som någon annan byfåne. tänker bara på han på qx: “har sexbil kom och töm”. detta har människan som status 24 timmar om dygnet, dvs. otäck robot! i dag: “fixa sommarsexet” – tack men nej tack. det finns alltid en massa lökiga sexnoveller att läsa för alla med aftonbladet plus, säkert skrivna om mysiga flörter på kreta. ba “alejandro smekte mig försiktigt över låren, kvällsbrisen kändes varm men ändå kall. vi kysstes passionerat vid stranden, sedan kom han in i mig”. gu vad trööökigt, vad hände med: “han knullade min slafsiga fitta fördärvad med sin ådriga hästkuk”. det är typ mitt livs novell i allers att ba “sedan kom han in i mig”… tycker verkligen det är hemskt att utnyttja urbefolkningar som sexslavar och sedan skriva noveller om det.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80