i dag har jag haft ledig dag i iskalla sverigekläder. dom har ett konstverk i solna bibliotek, en upplyst tavla som det står så här på: “I have no problems, just plans”. ok, men det kanske ska va nya stämningen då, för finns inget värre än människor som möter varandra i idisslande. jag känner mig så ful, nej då! du har dåligt självförtroende, ett abstrakt idisslande. kanske ska organisera livet kring att inte se dig själv då bara. alla fettaktivister är väl sjukskrivna och går runt ensamma och speglar sig hela tiden typ. är jag den snusförnuftiga bonnmoran nu? nej, då skulle stilistiken va mer “hej. det är ganska enkelt. så här.”

jag är iaf romantiker/fascist nu och försöker älska wagner men. det. går. inte. det var så vackert ute. ovanför skyteholms ip låg morgonanden kvar, som puder i luften. jag lyssnade på romanzen für frauenstimmen av schumann och kände mig yr. jag misstänker mitt blodkroppskapital är på obestånd. blodbristens förbannelse följer med storstadslivet och industrilivet, som skuggan följer kroppen! ok, skoja men det kabbalah trädet ska ju motsvara gud, och gud en människa, och själva noden i trädet som korresponderar till min kroniska vånda, är sätet för skönhet och kärlek. så taskigt. vill min kropp bli vacker? rena mig med isop så att jag blir ren, två mig så att jag blir vitare än snö. dagens isop=IPL

jag hatar ju generellt upplevelser, resor och dylikt men så kom jag på att jag vill åka till syrakusa och sitta i deras grekiska teater eftersom det passar min nya intellektuella look

cicero sa syrakusa var den största och vackraste grekiska staden, while under romersk kontroll då givetvis, men hade varit en grekisk stadsstat innan. lär ju va simsgubbar som går runt där idag, angry birds flyger förbi nåt risigt träd med avgaser i typ. sen finns dionysius öra där, som caravaggio kallade det. en grotta karvad ur ett kalkstensbrott. dionysius va en tyrann och det sades han låtit utforma grottan som han gjort för att skriken skulle förstärkas akustiskt när han plågade sina sex slavar där inne ;) skulle jag viska mitt namn där, skulle det eka för alltid.

tänker på ekos öde efter hon tynat bort i grottan efter narkissos avvisande. ingen ser henne, men hon blir hörd av alla :´( är vi alla barn till eko och narkissos, “skuggskepp som länsar in mot slussens ljusreklamer”

sorry vill bara systematisera min dag på bibblan <3 lånade plutarchos – kärlek och vänskap pga. besatt av homoerotik, manlig vänskap osv. skrattar när jag läser den. så rolig. “gossekärlek”

snart kommer mitt fjärde arv, man blir vanligen så smal när man vandrar mellan arv, men nu har jag mest suttit med bleksot på konditori och försökt pigga upp mig med bakelser och vin – ohållbart! nu ska jag dricka öl tror jag

Comments are closed.