vuxenakne

har fått tre riktigt hårda finnar i ansiktet, de gjorde entré när alkoholen tog farväl. jag satt med en stor kaffe och deppade hos min shrink idag. jag sitter aldrig där med röva mot fårskinnsfällen utan något sobert iakttagande, akademiskt “jag” sitter där som heeeeela tiden måste härleda, förklara, systematisera blabla. nåväl, en sak som är irriterande. jag bor typ vid grandpa och alltid när jag ska gå och hämta pizza eller kebab sitter en hel radda coola ungar från stureby och fikar där utanför. de upptar hela trottoaren och tittar på en med ångest i blick iförda svettiga kläder, typ krampaktigt håller i en skvätt surkaffe och suger tillbaka gas i tarmen. DÖMER EN. nästa gång ska jag gå förbi med stavar!!!

assssssså, jag hade tänkt söka civilekonomprogrammet till våren, är det värsta lame ellör? tänk, 4 år!!! vill vara en happy girl som jobbar med typ marknadsföring. bara ha vita, dyra påslakan hemma.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80