hold me thrill me kiss me kill me

älskar genren HARD DANCE med auto-tunade tjej/barnröster, hårda kate ryan-synthar och tjejer i baddräkter på omslagen. alla verser är

TODAY
I HAVE TO FIND A WAY
TO MAKE YOU STAY
FOREVER
AND EVER

så sjunger de längtande/sorgligt med fina mollväxlingar. det finns en kritisk punkt efter bryggan till refrängen, om det kommer äckliga “borr-synthar” då, nä, då stänger jag av. i refrängen ska låten bara fulländas, bäst är när trummorna avtar i bryggan och syntharna/padsen bara sprutar på. sen kommer trummorna som FAN med “det lilla extra” och en tjejröst som ba love meeee hold meee fuck meeee. är så bekant med den genren, men om har ni tips på såna låtar som ni tror jag inte hört, ge mig dem!

vet ni en sjuk grej som jag har förträngt? det att jag va JÄTTEKÄR i tjejer i lågstadiet, sedan bara försvann det! asså, det var precis som när man är kär i killar. precis, exakt, skrev tjejernas namn i kollegieblocken, tänkte på dem när jag skulle sova, resultat: kunde inte sova, drömde om att dansa tryckare med tjejerna. tjejerna byttes till och med ut. ofta hade jag 3st som jag växlade emellan. sedan bara försvann det och killarna blev prioritet number fucking one. känner verkligen ingenting när jag tänker på tjejer nu. vemodet kommer inte med tjejer, det enda som kommer är en eurodiscolåt som aldrig tar slut. killarna är mozarts dödsmässa och den tar slut. jag läste någonting fint i en psykoanalytisk tidsskrift för länge sedan, att om man, fritt återgivet: “upplevt döden lever man för att bevisa den”

här kommer en fredagslåt: http://open.spotify.com/track/6h5iJV0oZEZtfkAW7JbdkS

One Response to “hold me thrill me kiss me kill me”

  1. 1 hej
    October 28th, 2011 at 18:26

    Haha, älskar Mozartliknelsen <3

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80