hej

jag har suttit och tittat på lindsay hela natten, typ alla paparazzifilmer på youtube. alltid ba get the FUCK away from my car. vill åka till l.a. och bli filmstjärna samt festa med lindsay, undra hur man gör det. jag och pv blev erbjudna att hyra lägenhet ett stenkast från hollywood boulevard i sommar men liksom, man gör aldrig det man behöver fundera mer än 4 minuter på. vill att mina goda cigglimpor ska komma med posten. ska plocka ur alla ciggpaketen och titta på dem. älska ace of base skiva “the bridge”. snacka om att man kunde häxdansa till låten: “Edge of heaven” . haha, med såna där sega, “mystiska” armrörelser. tunga steg! gud vad fult det är att dansa till långsamma låtar. jag hade en dans där jag sakta snurrade ned på knä och gjorde en slags bedjande töntgrej med handflatorna mot varandra (något öppen mun). måste göra följande idag: 1. färga håret 2. handla saker 3. bli full.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80