twink

fick ett mejl på qx från nåt freak jag legat med ca 2 ggr. nu ska jag berätta.

jag var typ 18 och såg ut som en röv i fejan: fett gult hår, kavaj och bruna läppar. festade bara på connection och hatade killar. en kväll såg jag en “man” på connex varpå jag, som aldrig har kunnat se någonting attraktivt i killar, pojkar öht. tänkte “ok. tar honom”. han hade t-shirt, jag gick fram i baren där han satt och surade med en öl och ba “tjena mellan bena”. den här “mannen” (obs. han var man i fejan, till åldern var han bara 26 år kommen) tog min hand och började klämma över hans kön som låg vriden upp mot magen i byxan. det var alldeles blött där – jag tänkte “gud va sexig ja måste va ;9 heheee”. sedermera, på dansgolvet, började han gräva mig där bak VARFÖR GÖR ALLA DET!!! jag lovar, efter han kämpat sig innanför byxlinningen i mina tacky nudiejeans med gula sömmar åkte handen rutschkana ned för röva och hamnade i knävecken eftersom jag svettas så mycket under skjortan :( han kom från oslo och kallade min cider för “damedricka”. jag följde med honom till hans hotell och hade härligt sex med mycket kyssar, smek och sug. not HAHAHAH… usch. tänk om man vore sån. extramys: hittade en bild från mobilen därifrån. tror jag

sedan åkte jag hem och grät. ett år gick – vi träffades igen, i connections bar och dansade 5 min senare till hung up. minns ni när den precis hade släppts och var så sjukt bra?!!!! det blev helt tyst i lilla terracottarummet…… sedan: “time goes by…. so slowly”. än en gång åkte vi till hans hotell efter stängning. han var en semesterknullare x-treme, typ som att sverige vore thailand. kent spelades på radion: “dom andra” och hotellrummet osade kyssar, smek och härligt sugande. nej, men det var väldigt ledsamt alltihop. två ledsna människor. åkte hem 05.00 och ville vara med på ricki lake under temat: “I’m a teenage ho and I’m lovin’ it”. tiden gick, sedan såg jag honom på lino. då hade han EXAKT samma kläder och frisyr jag hade senaste gången vi sågs. han hade en dansshow framför mig till “gimme more” eftersom han inte vågade “gå fram först”. nu undrar han hur läget är. eh, det här är vad som händer när man för en gångs skull tar initiativ till att ragga på någon?

nåväl, annars är det bra med mig. ska sova nu.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80