jag kan typ inget om litteratur, senaste böckerna jag läste va edward st aubyns och cormac mccarthys, asså alla deras böcker. orkar inte läsa en utan måste ha “en serie” så jag kan prata om “x samlade författarskap” på middagar, folk tror man kan nåt då

just det, jag kan dock en sak. jag läste the shining igen och kopplingen till röda dödens mask av poe, har jag skrivit det här??? demaskering demaskering kommer ju från den. jag hade en tanke om sthlm och röda dödens mask (obs 100 år innan metoo) och ville klä ut mig till det på utklädnings fest och gå runt o säga demaskering, den röda döden härskar överallt. då hånade mitt ex mig o sa “vadå, tror du att du är bildad då eller”. jag ba nä, eller delvis. men i först hand ville jag ha en story. ursäkta för att jag har exekutiva förmågor. ville inte va sexig hora eller va nu folk klär ut sig till, är ju alltid det *skrattar* jag tycker faktiskt killar med mkt kläder är sexiga. typ att man lägger sig på dom och juckar. men jag är väl bara sexig när jag däckat i dark rooms :( ju närmare död, desto mer sexig antar jag

bara att döda mig så vinner jag

Comments are closed.