gothare

jag har ju sömnparalyser varje natt innan jag somnar/vaknar. i går va det extremt. först börjar tänderna explodera bak i munnen, sen kommer ljudet av en jetmotor en cm från örat. asså det gör typ fysiskt ont?? sen rycker en demon tag i mina fötter och drar i dom, som att fötterna e tågspakar på ett sånt gammalt tåg, fram och tillbaka samt klöser och härjar på benen. riktigt taskigt!!! som att jag bara var luft för den att festa med. när jag väl äntligen kunde röra mig vände jag huvudet mot teven och där fotade en tjej en annan tjej som rökte. gissa va klockan va?? 03:15 – demonernas falska tid. jag hade väl njutit om jag varit gothare.. haha asså gothare 2014!! jag har insett en sak. alla såna piercing-gothare bor ej längre i mörka kryptor utan shabby chic-vita instagramlägenheter?? FAKE. gothare ska ha svarta skinnsoffor, “hemmabio” och vinglas från rusta med medaljongmönster. en rosa fjäder som “hatt” på pennan, en gammal stationär dator och ALLTID ha en tom 2 liter colaflaska i närheten när bilder tas (antingen det eller en “festis blå” på skrivbordet). inte typ vackraste bostadsrätten med finaste värmeljusen i kakelugnen, stuckatur och sån skit?? hahaha så sur på gothare nu. dock dyrkar dom ju fortfarande djävulen och det är ju nice

Comments are closed.