*svimmar*

skulle få solsting av att lägga mig ute i parken idag så jag softar inne istället. skojade med softa. hahaha, tänk om man blev helt hemlös av solsting. typ började rycka åt sig människors äckliga filtar och mumla för sig själv!!! ok, måste verkligen plugga stjärtis av mig kommande vecka. har bestämt mig för att vara 95% färdig med uppsatsen… imorgon. hatar att parallellplugga!! *stirrar in i en graf*

min pv är på konfirmation. han är nämligen 13 HAHA. vi kom hem 05.15 i går. tänk att sitta med träningsvärk i hjärtat på nåt tåg och suga tillbaka gas i tarmen för att sedan stå upp, vara trevlig, prata med människor. aj. ska nog gå ut i solen ändå

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80