det finns inget att vänta på

jaha, så blev det iskallt höstväder i city. alla på bussen säger “så sköönt nu när det svalkar lite”. min reaktion: *himlar med ögonen och svär*. alla somrar inleds med varmt väder, sedan blir det fuktigt vitt väder och jag står utanför E-huset och röker, kollar på alla dyngdura buskar. sedan kommer en vecka i juli då det blir 28 grader och jag är full hela den veckan. augusti? nä, då är sommaren över och brännan förfaller, till sist kommer dagen i september då jag ligger i solariet och tänker på döden. det är ju som en sarkofag med ljus i. har tänkt på en sak och det är att alltid när jag ser någonting vackert, som en himmel, ett ansikte eller ett konstverk längtar jag tillbaka till det, i samma stund. trots att jag omöjligen kan ha sett det tidigare. i går åt jag tacos. det är min favoriträtt. här kommer en lista över mina favoriträtter:

1. tacos
2. pizzor
3. hamburgare
4. kebab
5. köttbitar, utan carbs on the side

slut på information. nu måste jag läsa om hur ljuset förhåller sig till vakuum

2 Responses to “det finns inget att vänta på”

  1. 1 Emma
    June 14th, 2011 at 22:06

    Kan inte du komma och bo hos mig?

  2. 2 KV
    June 26th, 2011 at 22:23

    “en sarkofag med ljus i” – genius.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80