en skruttig baltcirkus hade slagit sig ned på högdalsfältet. mellan tälten sprang solbrända, tatuerade karusellmaskinister och luktade öl. myror dansade fram på dom där repen som höll tältet uppe. vi sätter ungarna här så får dom titta på myrorna ,gratis biljett. jag ville ha en stång och suge på, och var redo för en polka. jaaa, man hör mycket på cirkus, karuselleer som skramalr och behver gå bort ibland och känna in naturen. stå ensam och tänka vid ett stängsel, “tänk”, så surrar det i öronen som öknens hetta. jag slog ned min blick för att samla fattningen och såg då något som liknade “sats” på en dragkrok men förträngde det. säkert bara lite spilld vanilj och det gråter vi inte för. det var en välidgt het dag och jag hade på mig ett par störiga polyester byxor som skar upp i ändan och inget riktigt kändes bra

forts följer…

Comments are closed.