va snabbt det blev tisdag

hej! jag har skissat fram en ny produkt som heter barn skydd, en välsignelse du köper åt barn på seven eleven. det räcker ca 1 dag och skyddar barn. produkten är utformad som ett litet konvolut med en speciell doft i som beskyddar en hel dag som sagt. nån som är intresserad? annars sitter jag och surfar dammsugare eftersom jag verkligen behöver en ny liten söt dammdrake som kan stövla fram över golvet och käka upp dom där envisa råttorna om gömmer sig lite här och där i lägenheten *kommer och går exalterat mot cameran och ruskar med äckliga lantiskroppen* annars, behöver jag ett nytt ord för att markera att jag byter ämne! klipp till att jag följer valvakan och tycker det är så mysigt att jag direkt efteråt streamar en gammal valvaka från 1991 som jag somnar till?? resultatet var väntat, känner ingenting, förutom möjligen: beväpna er. somnar om och sover bort hela måndagen då jag har “nåt skräp” i halsen (måste göra “hrööö” hela tiden??) vaknar 05 av att en snygg döv kille tecknar teckenspråk på teven? jag ba: oj höö, fan va sn.. *däckar* nu e stämningen att det inte direkt skulle dofta rosor om jag drog en fjäder genom röven så en bästaste dusch är nog på plats <3

Comments are closed.