tråkiga tisdag luktar rök av sängkläder

hallo va tråkigt internet blev

typ inga bloggar finns längre, twitter e… såå tråkigt. 1000 datakillar med rolig kille-komplex, läs evighetssinglar, som babblar om nåt samtidsskit rubriker på aftonbladet media humor åsikter krönikor bit.ly/http://sphtjahfks klout. det luktar röv av fingrarna pga åt 4 ostkrokar :( raderade mig från facebook som sagt. det blev nog för mkt notification-besvikelser. när telefonen ruskar till på glasbordet, hjärtat flyger upp i halsgropen – chattar någon med mig? har någon taggat mig i en asful bild från gårdagens sexorgie? så e det typ “random har bjudit in dig till klubb fiskelandslagets dunderfest i norge”.. man ba…. aaaaah, vet att man kan stänga av sånt men.. skönare att bara stänga av… allt. vill bort, vill inte bli rädd i datan.

vad ska jag skriva mer…. tänker på meg i sunset beach och hennes sjuka frisyr. typ en stor, ja, vad ska man kalla det? pixel på huvudet. sims-frisyr som hon gick runt med i ca 100 avsnitt.

vill ha en coca cola. så goth

Comments are closed.