wow jag har bank kort!!!! jag ska gå på myrorna och köpa den fula tröjan fr resteröds bara för den kosta 75, grönsaker på lidl, kanske nån sladd från teknikmagasinet eller nej, för liten affär och för ettriga säljare med 7 meter förhud, känner mer för claes ohlson där jag kan gå runt länge ostört och lukta på ljus, sköljmedel, massageolja skoja.. asså apotekets intimhylla e så vidrig, livrädd för att nån ska tro jag “e sugen på den” när jag går runt på apoteket. dom ba raklödder intim – för dej som vill raka dej där nere.. asså vem gör d 2017 medeltiden ringde, glidmedel “klick” och apotekets egna dildo som e vaddå nån svt utformad grå dildo med sån stor DORO play knapp för vibrator funktion så börjar den skaka som nån ilsken degblandare hemma hos Tant Andersson.nej tack. va har dom mer?? sexiga kläder?? haha nä det vore för mkt.. jag beställde ju “fyndvara” från netonnet, gtx 1080 för 5300kr o i mailet ba “hejsan det e slut vi återkommer med info”, men har fått ett sånt mail tidigare o då kom det ändå så väntar ilsket på posten nu. kul o vakna 08. hittade ett ps3 i grovsoprummet jag beställt kylpasta till så ska pilla med det oxo. jag håller inte på med konsoller pga. bögigt PC ÄGER fps 120 men kul att pilla m nåt typ lägga pussel i väntan på döden. i fibromyalgins värld intet nytt, ryggvärken urartar väl i cancer snart men jag är nöjd. jag har levt färdigt och upplevt tillräckligt med saker. önskar jag hade 2 personer o en drog mig i fötterna och en i armarna

Comments are closed.