söndag

oj oj. har haft en typisk borderlinedag, totalt slut i huvudet. stod och stirrade in i en deodorant på daglivs i en minut. försökte samla tankarna. började tänka på att kroppen är sammansatt av olika bokstäver, det värsta var när jag började tänka på hår: det är ju typ 140000 i:n man har på huvudet!!! började hyperventilera inne på daglivs framför deodoranten. fick för mig att det var nazister som följde efter mig eftersom det var “stämning” på fleminggatan. satt på toan med lipande avföring i arslet och började grina för att det var så tråkigt. sedan hörde jag gubbröster från vardagsrummet, blev asförbannad, haltade ut och där satt min pv och kollade på nåt skitprogram. jag ba “vad är det för.. det låter som att det är nån äcklig farfar som står och skriker härinne!!!!” haha. såg på the hills have eyes i vilken det finns en scen där en fågel blir uppäten, jag började grina. dessutom vaknade jag med cigg i sängen i morse. flera liter tobak under ryggen. är alltså en äkta cigglover som även har sex med mina cigg.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80