hi fuckers

god morgon alla som älskar att vara full. jag vaknade för ca 2 h sedan. hemsk grej: lång “tros röv”. när trosan börjar långt uppe på ryggen, såg det på teve.

annars, det var hemskt när jag cyklade till seven eleven.  massor av gäng, röster och skrän, dvs “fyllestämning”. passerade ångorna av surdrink utanför nivå 22 och blev direkt sugen på en jävel. var på ca 3 fester i går, ser framför mig hur jag är full i skolan under grupparbetet i morgon.

“ja, då ska vi se… skrev du på inledningen”

“nä, fan… nu får du vara tyst. jag sitter och är full här”

“vänta här… jag förstår inte…”

“nä, du förstår ingenting du va” *hes kärringröst*

bloggar mer när jag landat i grand canaria…

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80