nu ska de till att koka pasta carbonara richard style.. fem ägg totalt. fem äggulor, en äggvita, riv ner typ hela ost triangeln parmesan reggyano, vispa o peppar så det blir svart, lite lite grädde, inte mkt!!! skiter i om de e falsk italiano style gott är de. tjong med pastan 500grammare i stekpannan ouuh nu kommer nu kommer.. de.. bacon 300gram 2 paket, klippta i richard tärningar, ser ut på ett spcielltl sätt.. som frimärken! inga jävla svår bacon. såsa ihop så det låter som att knulla och ropa “maten e klar!” så kommer fötterna springade till köket där den goda rätten serveras.. och tittar man i förgrunden ser man ett inramat kort på mig stå vid fönstret med två kvarnar! salt n peppa och just de! stek richards bacon i EN VITLÖKSKLYFTA m olive oil virgin puss.. feminin vitlök klyfta inte gamla “banan klyfta” med brun kanter. servera med varma mackor och glas mjölk för skelettet!!! halloween! eller smaaklig måltid!

Comments are closed.