dem ner korvade

tisdag: slår upp mina blå och vaknar till en grå sverigedag med följande beståndsdelar:

– grenar som piskas nakna av vag blåst
– gamlingar som yrar runt klockan 06 på morgonen med promenadstolar eller vad det nu heter
– morgonbussar som låter som att de har ont
– jättemycket åsikter i internet

sedan åker jag in till stan. på menyn: galen shopping och vad väntar på mig på topp shop om inte dessa 2 go bitar *visar 2 par av dem ner-korvade stövlar från topp shop* och sedan minglar jag vidare till psykologen. med mig följer 2 flugor som surrat runt mig hela dagen eftersom jag inte duschat sedan i lördags, det gör liksom så ont när vattnet träffar kroppen.. uuuuh? på gullmarsplan ber en kille om en cigg men tar två och säger: “du ska få någonting av mig, välj här! antingen denna ring (kameran zoomar in på en tumring) eller… (trumvirvel) denna pin! *pekar på en trasig, gul pin med amnestylogga*. jag ba “nä men denna ring va fin, ha det skönt hej då”. nu är jag alltså förlovad :( här kan ni föreställa er ljudet av när toaletten går sönder i sims.

är så trött nu att..

det är precis som att åka röda från universitetet med 2 timmars sömn i kroppen när dörrarna öppnas och det där jävla drakljudet väcker mig ur min halvdvala. nu är drakljudet varenda nedtryckt tangent, godnatt

Comments are closed.