ett spöke går runt SU o det e jag, så äckligt blek? men orka sola när man kan dra coola
ska läsa kommunistiska manifestet för 2:a gången, förra gången recenserade jag det på en tenta. fick b, önskar jag hade kvar det på datan tänkte jag nyss, men så insåg jag: mail existerade när jag pluggade senast så har värsta talet förberett nu. ska se till att va “snygg” på seminariet. kul om jag klädde ut mig till clownen i det. har läst så jävla mkt sidor i böcker nu
gillar: montaigne, hegel, schopenhauer, stoikerna, kierkegaard, freud & co givetvis..
attribut jag gillar: ämbetsmannamässig likgiltighet, att se bra ut som staty, arvssynd, själasörjare, det rannsakande tvivlet (ej urartad i stolleskepticism), romantiken, (jag e romantiker), socialliberalism
samtidigt e jag kulturkonservativ o är i modern affekt kring strukturalism, sur på det bara..
konsten ska va fri
något idealistisk, tror på moral, rättrådighet, drifternas kuvande
motsägelsefullt. vill inte bli cyniker
fan va svårt allt e..
tror på att banta tills killarna smakar fanta
sen e jag trött på en jävla andegrupp jag e med i på fb
dom fotar en dator o ba “vem leker med datorn”
så svarar jävla admin Bi som AALLLTId fotar sin ursäkt t hund molle som ser ut som en walkie takie hon hittat ute:
känner av en kvinna ,medellängd gråsprängt hår, trivdes i köket o gillade baka, snäll men kunde säga ifrån om det behövdes. känns som att det blir svårt på slutet, som jag tappar all energi. hon är där och tittar till
wow! tack Bi! allt stämde in på pricken, det är min kära mormor vill ha kvar henne <3
on another note: jag lärt mig REIKI HEALING skojar inte, jag övar på katterna o får dom att somna
jag gjorde auraläsning på mitt ex som e sån klassisk “Vetenskap och Ateism”-borgare på snotty o han ba
MEN MEN DET KÄNNS?? DET DET..
så tog jag handen över hans huvud o ryckte till i auran
han ba SLUTA du får inte göra så där det gör ont i huvet??? hahahahahahhaa
hur kan jag, som är den som lever minst i enlighet med det kategoriska imperativet ha “healing krafter”
dock har jag djup självkännedom, hmmm kanske inte healar utan gör människor sjuka.. skulle stämma m empirin..
usch, jag håller förresten med om det här

här kan man göra ett test som mäter hur rationell man är i förhållande till sin tro på gud:  http://www.philosophyexperiments.com/god/Default.aspx
jag gjorde den o fick perfect score, mitt största achievement i år

Comments are closed.