Här ligger jag i sängen, nyrakad och suger på en sån ”vit snus”, lyssnar på psalmer.. Välkommen till kvällen helt enkelt. Körsång är så vackert och det är något darrande blått i rummet som dröjer kvar från dagen. Vet inte om alla drabbas av oroskänslor när dom ser astrid Lindgren? Livrädd för henne. Tänk om hon kom nu och ba buuuu

Annars e livet som vanligt. betala betala betala CSN, obegränsad surf, transportstyrelsen, a-kassa, bolt, spray tan och sl-kort. 2 paket bacon och potatissallad, power king, i kylen ligger en matt, kall Norrlands guld. Har så svårt att se vem jag är, håll om mig

I måndags skulle jag och en kollega hänga jättetunga, stora inglasade kolteckningar, i små små krokar, haha och dom kom upp till slut, men det kändes.. otryggt. Så nu har vi gått och nojat hela veckan ”är det här säkert nu? tänk om de åker i golvet?” Så varenda gång någon smällt i dörren har hela kroppen spänts i en båge och blicken riktats mot dessa fyra tunga, inglasade tavlor. Min kollega ba ”säg till om han, reparatörkillen ska vara nära tavlorna idag, då plockar vi ner dom direkt”. Jag ba absolut *tittar runt* ”Lova säga till?”. ”Ja, jag håller koll på honom”. Haha jag vet inte varför jag tycker det är jätteroligt, känns som en sitcom typ.

Annars har jag kommit en bra bit på vägen i inredningen av min ”nya” lgh (fick den i december). Köpte en dörrmatta förra veckan och blir så lycklig när jag kommer hem och ser den. ”Åh den”, så hade jag glömt bort den under dagen

Comments are closed.