Daddy tåget

Va på sidetrack och letade daddys i lördags. Rätt som det var skrider ett partytåg försedda med rytmikinstrument genom lokalen. Längst fram skuttar “nya daddys”, 38-45 år som börjat med skägg och Lidl Solna stil. I händerna bär de maracas som det skakas friskt med. Efter dem kommer lite äldre herrar som försetts med tutor och cymbaler och vid sidan kryper två gollumliknande varelser man säkert kan beskåda i full lekamen på us video lite senare. De kastar confetti över paraden som snöar ned över vithåriga, krumryggade grandpas med tomtebloss och tamburiner i händerna. Därefter kommer en riktigt stor herre iförd en cool remix på urbefolkningsstil som bär på en schamantrumma. Det dova rytmiska dånet förser ljudbilden med en underjordisk prägel och i hans följe kommer en dansös i grön fjäderdräkt som bara verkat “hittat nåt tåg”, typ stått med en latte vid Mariatorget innan och spanat, för hon var rakt ingen daddy men ruskade friskt på stussen ändå. Allra allra sist rullas en herre mellan 80 och döden fram i rullstol och han blev inte utan instrument för det, utan fick ett valthorn han tutade glatt i :) Tutelitut! Så tog tåget slut

Comments are closed.