lucka 17

Dags för lucköppning! Bakom lucka 17 som är en flygplansdörr väntar en syndig flicka som vill kalla sig för Joni. Hon är på väg till Kos på solresa och vill gärna att du följer med. Seså, öppna dörren och följ med henne till staden där fågel fenix förblir aska i vinden och där en stygg flicka i höga klackar aldrig behöver sona sina synder…

Hej. Jag är Joni och är visst duktig flicka. Jag har inte gjort något fel. Jag ska berätta om min solresa och min Reborn baby Deo!!!!! Saknar dig redan <33333

Ja har inte tappat Deo utan han är i Umeå hos reborn artisten och ska få lite mer hår. Sen när han kommer tillbaka ska vi fira med lite tårta och presenter. Jag har också varit i Kos och rockat. Här kommer min berättelse.

Jag och min smarta assistent Dionne med gott hjärta och ännu bättre humör anländer till Kos runt femtiden på kvällen. Efter en såphal, skavande taxiresa med våra stringstjärtar pressade mot det kokheta lädersätet kastar vi några sedlar på chauffören och rullar in på hotellet Diamond Deluxe med våra väskor. Dionne bär ett tight vitt linne, små khaki shorts Savannah Style och ett par nätta sandaletter, medan jag bär en spindelmannen-tröja, kill byxor och har en luvtröja knuten runt midjan. Är riktigt sugen på att köpa en sån här väska också

Medan jag står och håglöst stirrar på en kvinna i den intilliggande restaurangen som dansar sig fram mellan borden är Dionne sugen på stranden så hon tar initiativet och checkar in oss båda. Portiern är riktigt snygg Hotell Hunk med bruna ögon som vi alla älskar och jag tror Dionne, med sina spända vårtor i den kyliga receptionsluften, charmar honom rejält eftersom jag kan se en Prima Dong avteckna dig i hans byxor när han reser sig upp efter våra brickor. Dee viskar syndigt “Tittut” och jag är inte sen på noterna utan börjar gräva efter min reborn Deo som jag vill ska kika upp sådär läckert ur väskan. Vi dumpar våra resväskor och dockor på rummet och glider ner i våra bikinis till stranden för att fånga lite strålar! Eftersom jag kommer från nordnorge och inte är van vid värme är det dags för den obligatoriska strand Selfien med tjejen som aldrig slutar överraska

och kort efter det syndiga “klick” ljudet kommer två män som på beställning. hörde dom klick och tänkte på den tuben glidmedel som finns i var och varannan kvinnas nattduksbord? Solen börjar gå ner och det är så himla vackert här! Bjuder på en till bild

Medan dom onanerar till en surfande Dionne ligger jag och onanerar till dem. Frågan är… onanerar någon till mej…

Fortsättning följer….

Comments are closed.