fest

har haft en aktiv dag!! känner mig som en bloggare.

först gick jag till min psykolog. så fort jag börjar prata om mina “olika sidor” framstår jag som ett freak. ba “den goda sidan”. gud, att gå till en psykolog rekommenderas inte för människor som tar sig själv på för stort allvar. sedan pluggade jag i 7h. uppsatsen kommer bli så fab. om den inte får bra betyg så går det ju alltid anmäla för kränkning HAHA. asså den här människan som anmälde en lärare som inte uppmärksammat vederbörandes sexualitet?

vet ni. 90 pers hade sökt jmks “högt eftertraktande” produktionsutbildning. asså… inte eftertraktat nowadays att plugga till journalist. hade ju blivit antagen om jag sökt. sökte den inte eftersom jag… inte vill bli det? orka ha PRAKTIK!! ska bli civilekonom eller barista. haha, dvs kaffekokare. hej, jag kokar kaffe och häller mjölk i den.

såg en skylt idag, trodde det stod: fernet 19kr/timme. det stod internet. blev sur.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80