heeeeeeey

idag blev jag opererad på karolinska. eller de sövde mig, det är långt från så exotiskt som det låter. jag bar uteslutande svarta kläder med matchande uppsyn i fejan. jag var röd mellan ögonbrynen (hade varit där och plockat) men trots detta lyckades jag spegla mig samtidigt som läkare var i rummet UTAN att skrika “öuuurg” och samtidigt ducka i slow motion. det absolut värsta är att spegla sig när andra tittar på en.

har pluggat som vanligt. köpte en kamera utav en såndär hårgel-kille på on off. jag dominerade honom totalt. ba “kan du hämta ett batteri och stoppa i eller?” så enkelt med korta killar. apropå killar, jag har åter igen tänkt på vikten av att visa avsky inför killgäng där en av killarna har hund. äckligt är vad det är! nu ska jag sova en skvätt innan kvälla!!!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80