tisdag 5:e okt

jag tycker värnplikt borde va 100% obligatoriskt för introverta killar m ångestproblematik, tror det förebygger skojdiagnoser o anpassningssvårigheter på lång sikt- men nu byter vi ämne för jag blev så sugen på korv stroganoff med bländande vitt ris och dijonsenap *går till affären med öppen mun och nickar* vet ni, jag lägger ut MAX  100kr/vecka på mat nu. suck, jag måste erkänna: har lite trubbel med finanserna för tillfället, men en skogsplätt ska säljas och farfar 2 är riktigt sjuk så det ordnar nog sig. 2 saker jag måste lösa är att jag “är seg med att logga in på ställen” och att jag har andar i sovrummet som börjat “fuck me”. orkar inte utveckla..  jag kan i stället berätta om min mörkaste stund här på jorden. det va när jag entusiastiskt sa så här till mitt ex i sömnen: “sofia nilsson köpte en ponny på fredag, bara sådär!” känner verkligen ingen jävla “sofia nilsson”?? låter som en sån “ungdomsförbund VUXEN” person som står o härjar i kavaj m glasögon på hemkunskapen i 9an. hon e såå motsvarigheten till män som är med i Debatt och har en välgödd hinna, varför har dom det?? och kavajerna e så fula hela tiden, köpta på mq/volvo. hahaha det “finns 2st”, antingen “vanliga volvo” eller “rolig gubbe m strumpor”, sök akut. så tydliga klasskomplex..fnys

Comments are closed.