friends

en kompis hälsade på och stannade över helgen. de enda ljud som kunde höras i lägenheten var två smattrande tangentbord och ett raslöst trampande (jag). vi satt även alla tre framför lcdteven och tittade på film, inte… film är så ute. däremot, vi satt framför teven och gjorde compare people på facebook, ja vi bytte till och med av varandra och kommenterade människor som dök upp och skvallrade “i ett annat fönster*” om diverse WT från bygden. det ju inte så mysigt när folk 1987 och framåt blir gravida, har de ens fått sin mens än liksom? sin monta? haha, min mamma sa alltid “montan”.. det är ju förresten högskoleprovet snart! jag ska göra det på södra latin *suger av i klassrum 380 första rasten* haha, det måste jag skriva på qruisersidan. “KOM OCH TÖM i klassrum 380 första rasten… annars får du en förbannelse!! det får du även om du inte skickar detta till tre personer du känner inom 24 timmar!!!” sen står jag där i 380 och ba har en lite show, strippar i en kvart och drar en varm snickers sakta över min kropp. så sjukt avtändande. tänk en snickers rinna över min fula ödlekropp, alla skulle gå och tömma i närmaste korg, läs vomera. inte kul.

lite luft då. jag drack ett glas rödvin i helgen, vilket jag drack TYNGD under vanlig, gammal ångest ute på balkongen. jag lyssnade på bilar och frös, 04:30. är fullmånen tillbaka än? jag får alltid den där typen av ångest då.

jag i två ord: INRE KONFLIKT. jag är så i riskzonen för att “hitta gud”, pyramidspel eller gudfaderntrilogin att jag befarar att någonting omvälvande snart kommer ske i mitt liv. kommer jag köra religion månne? som carola säger “åååh gudomlig auktoritet!!! underkastelse!! ormar!!!” det vore så enkelt att bara underkasta sig, men jag vägrar det.

*internetuttryck

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80