dessa bussresor

när man vill inleda alla sina blogginlägg med “i dag på bussen” när det enda ens liv innefattar på vardagarna är bussar, timslånga föreläsningar, latte, city och på helgerna: genomskinliga drinkar, blinkande ljus och taxi. en sak jag älskar med stockholm är mörkret om vinterhalvåren. allt bara blinkar och blänker överallt och jag som är en gammal frizzy skata gillar allt som blänker. oavsett om det är kindben med highlighter eller blixtar i höstregnet när man just värmt sig med en GT i baren. vet att jag kommer dö av att bli träffad av blixten. haha. en sak jag blankt struntar i: sannolikheter. hur stor e sanno.. nä, jag struntar i det. i dag på bussen satt en gammal skata och lukta illla ur håret, det var jag. satt där och flaxa. jag såg på tv i går. det var en porrstjärna där som definierade sig som asexuell och jag ser inga motsägelser i det

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80