Mördare

Jag blev indragen i skumraskaffärer i Kairo. Det var en bankman som ville sälja olika kroppsfilar men drog igång ett pyramid spel av mina investeringar..long story..
till sist kontaktades svenska myndigheter och han blev anhållen
I hans väska låg ett rep, en yxa och ett bandage han ofta hade lindat runt ansiktet
Det såg otäckt ut när blodet tittade fram genom bandaget, det såg ut som en mördare när såren gick upp där under.
Men även mördare har semester och njuter av den härliga värmen i Kairo. När dom inte kan mörda av ngn anledning, ja då börjar dom med bluffar o båg. Jag är en hederlig man som vill göra rätt för mig och tycker det är otäckt att bli lurad. Han var trevlig att prata med när det handlade om finansieringen och i sport baren på taket skrattade han och sa att det skulle ordna sig med min rygg. Jag blev ju helt grund lurad och åkte hem 2 dagar för tidigt för jag klarade inte av det där. Det mesta var Petra medes fel men det tar vi i ett annat inlägg..

Comments are closed.